Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
743 Ft
Menny.:db

A vadas szósz alap 100%-ban természetes, növényi alapanyagokból készül, húsokhoz, zöldségekhez egyaránt felhasználható. Az alapszósz gyorsan és könnyen elkészíthető utólagos fűszerezés nélkül. Glutén-, tej-, tojás-, szója- és kukoricamentes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ahogy adalékanyagokat sem. Beilleszthető paleo, vegán, IR és valamennyi allergéntől mentes diétába.

Nem értékelt
Gyártó: Szafi Reform
Elérhetőség: Utolsó 13 db raktáron
Szállítási díj: 899 Ft
  
BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS​
SAMEDAY Házhozszállítás: 1349 Ft
GLS Házhozszállítás: 1599 Ft
GLS Csomagpont: 1399 Ft
FOXPOST Csomagautomata: 999 Ft
100% Magyar webáruház

Szafi Reform Vadas szósz alap 80 g

Kiszerelés
80g
743 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Paleo
  • Gluténmentes
  • Tejmentes
  • Tojásmentes
  • Szójamentes
  • Kukoricamentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Gyorsan elkészíthető
  • Tartósítószer- és mesterséges színezéktől mentes

Felhasználási javaslat

Vadas recept (paleo)

Hozzávalók:

  • 800 g hús  (pl. marha, pulykacomb)
  • 2 ek. kókuszolaj 
  • 80 g Szafi Reform vadas szósz alap 
  • 80 g kókuszkrém
  • 10 g 100%-os citromlé 
  • 10 g édesítetlen natúr mustár (pl. dijoni)
  • 6 dl víz

Elkészítés:

  1. A csíkokra vágott húst a kókuszolajon megpároljuk. 
  2. Ha a hús túl sok levet engedne, öntsük le róla! (Marhahús esetén addig pirítsuk a húst, míg el nem párolog az összes víz)
  3. Közben a vízben keverjük el a mustárt, citromlevet, kókuszkrémet és vadas alapot.
  4. A hőfokot lejjebb véve (villanytűzhelyen 9-esről 6-os, 7-es fokozat) kb. 40-50 percig főzzük fedő nélkül, időnként megkeverve.

Vadas recept (vegán)

Hozzávalók:

  • 1 kg padlizsán (fél karikákra vágva)
  • 80 g Szafi Reform gluténmentes vadas alap
  • 80 g kókuszkrém
  • 15 g 100%-os citromlé
  • 10 g édesítetlen mustár (pl. dijoni)
  • 5.5-6 dl víz

Elkészítés:

  1. Egy nagyobb fazékba tegyük fel a félbe vágott padlizsán karikákat a kikevert vadas alappal (víz, vadas alap, mustár, citromlé, kókuszkrém) majd lassú tűzzön, fedő alatt főzzük, sűrűn megkevergetve kb. 20 percig.
  2. Frissen facsart citromlével ízesítsük még utólag, ha édesnek találjuk!

Összetevők:

  • Zöldségek (sárgarépa, paszternák gyökér, petrezselyem gyökér és levél, vöröshagyma, zeller gyökér és levél, póréhagyma, fokhagyma, pritamin)
  • Tápiókakeményítő
  • Édesítőszer (eritrit)
  • Pirospaprika
  • Füstölt paprika
  • Feketebors.

Származási hely: Magyarország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

jellege poralap
Átlagos tápérték 100 g poralapban
Energia 1124 kJ / 266 kcal
Zsír 2,0 g
amelyből telített zsírsavak 0,3 g
Szénhidrát 66,9 g
amelyből cukrok* 10,8 g
amelyből poliolok** 15,0 g
Rost 11,3 g
Fehérje 4,4 g
11,9 g
*Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
** A szósz alap 100 g szénhidrát-tartalmából 15 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!
Tárolás Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Az oldal tetejére