Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
763 Ft
Menny.:db

Minöségét megőrzi:2023.03.22.

A poralapból magyaros ízvilágú, paprikás ételeket készíthetsz pár perc alatt kóstolgatás nélkül. A poralapból bármelyik hagyományos paprikás étel elkészíthető, legyen az pörkölt, paprikás szószos tészta, vagy a kedvenc nokedlis recepted. A poralap nem igényel további fűszerezést, továbbá nem tartalmaz glutént, tojást, tejet, kukoricát, hozzáadott cukrot vagy ízfokozót. A poralappal készített ételek nemcsak a diétás és tudatos étrendbe illenek bele, de a vegán, paleo, IR és valamennyi allergéntől mentes diétába is.

Nem értékelt
Gyártó: Szafi Reform
Raktárkészlet 1: Utolsó 5 db raktáron
Egységár: 9.534,53 Ft/kg
  
BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS​
GLS Házhozszállítás: 1699 Ft
GLS Csomagpont: 1499 Ft
FOXPOST Csomagautomata: 1199 Ft
100% Magyar webáruház

Szafi Reform Magyaros krémes paprikás szósz alappor 80 g

Kiszerelés
80g
763 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Paleo
  • Gluténmentes
  • Tejmentes
  • Tojásmentes
  • Szójamentes
  • Kukoricamentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Gyorsan elkészíthető
  • Tartósítószer- és mesterséges színezéktől mentes

Felhasználási javaslat

Pörkölt recept

Hozzávalók:

  • 40+ 20 g Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor
  • 200 ml növényi tejszín
  • 10+ 2 g citromlé
  • 300 ml víz
  • 1 kg. hús vagy 0,5 kg. nyers padlizsán

Elkészítés:

  1. 300 ml víz, 10 g citromlé, és 40 g Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alapppor keverékében főzzük félpuhára a húst vagy padlizsánt fedő alatt.
  2. Majd fedő nélkül teljesen puhára, sűrűn megkeverve, hogy ne ragadjon le.
  3. Ezután keverjünk ki 200 ml növényi tejszínt, 2 g (1 kiskanál) citromlevet és 20 g alapport, ezzel sűrítsük be a pörköltet folyamatos kevergetés mellett.
  4. Főzés után lefedve minimum 10 percig pihentessük, hogy az esetlegesen leragadt pörköltszaft felpuhuljon a fazék aljáról, ezzel elkerülve a főzés utáni edény súrolását.

Megjegyzés: 

  • Szafi Reform, vagy Szafi Free tarhonyával összekeverve fogyasszuk tarhonyás húsként.

Paprikás szaft recept

A paprikás szafthoz kell:

  • 20 g Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor
  • 150 ml növényi tejszín
  • 2 g (1 kiskanál) citromlé

Elkészítés:

  • Az összetevőket keverjük össze, és kis fazékban tűzön folyamatos kevergetés közben sűrűsítsük be.

Megjegyzés:

  • Keverjük kifőtt nokedlihez, vagy félig kifőtt Szafi Reform, vagy Szafi Free tésztához, és lefedve hagyjuk állni minimum 10 percig. (Kb. 500 gramm kifőtt (szárazon 200 g) tésztához elegendő ez a mennyiség.)

Összetevők:

  • Gluténmentes zabpehelyliszt
  • Szárított vöröshagyma
  • 11% füstölt piros paprika
  • Curry keverék (kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors)
  • Petrezselyem
  • Őrölt fekete bors
  • Zsálya
  • Kakukkfű
  • Oregánó
  • Rozmaring
  • Szerecsendió virág

Származási hely: Magyarország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

jellege poralap
Átlagos tápérték 100 g poralapban
Energia 1442 kJ / 342 kcal
Zsír 4,7 g
amelyből telitett zsírsavak 1,0 g
Szénhidrát 56,7 g
amelyből cukrok* 13,9 g
Rost 15,2 g
Fehérje 10,8 g
5,12 g
*Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Tárolás Száraz, hűvös, helyen tárolandó.
Az oldal tetejére