Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
947 Ft
Menny.:db

A Szafi Reform holland kakaópornak 20-22%-os a kakaóvaj tartalma, cukrozatlan, mélybarna színű. Gazdag kakaós ízt ad a süteményeknek, desszerteknek és remekül felhasználható kakaóitalok készítéséhez is. Az egész szervezetre jótékony hatással van, hiszen a kakaó legtápanyagdúsabb alakja, az egyik legtöbb antioxidánst tartalmazó étel. 

Nem értékelt
Gyártó: Szafi Reform
Raktárkészlet 1: Külső raktáron
Egységár: 4.735,83 Ft/kg
  
BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS​
MPL Csomagautomata: 1059 Ft
GLS Házhozszállítás: 1949 Ft
GLS Csomagpont: 1749 Ft
FOXPOST Csomagautomata: 1399 Ft
100% Magyar webáruház

Szafi Reform holland kakaópor (20-22% kakaóvaj tartalom) 200 g

Kiszerelés
200g
947 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Paleo
  • Szuperélelmiszer
  • Mélybarna színű
  • 20-22%-os kakaóvaj tartalom
  • IR barát termék
  • Gazdag antioxidánsokban
  • Magas a rost és fehérje tartalma
  • Gluténmentes
  • Cukormentes
  • Tartalmaz A-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D- és E-vitamint
  • Remek kalcium, kálium, magnézium, vas, foszfor, réz, szelén és cink forrás
  • Élénkítő hatású, serkenti az agy működését
  • Hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez
  • Sokoldalúan felhasználható

Mitől holland a kakaópor?

Két féle kakaópor létezik a feldolgozatlan és a feldolgozott holland kakaópor. A feldolgozatlan kakaópor savas kémhatású, kesernyés, fanyar citrusos gyümölcsökre jellemző ízű pirosas-barna színű. Hollandiában találták fel azt az eljárást*, amivel a kakaópor kakaóvaj tartalmát felére tudták csökkenteni, és kálium-karbonát (alkalizálás) segítségével semlegesíteni. A holland kakaó, így kapta meg a már jobban ismert formáját. Azaz a sötétbarna színét és bársonyos, lágy földes, fás ízét. Az eljárással a kakaópor feldolgozása is kedvezőbbé vált, ami forradalmasította a csokoládé készítést.

*1828-ban Coenraad Johannes van Houten holland kémikus és csokoládé készítő apja (Casparus van Houten) hidraulikus prését kombinálta az általa felfedezett, a kakaó holland tipusú alkalizációjával.

Sütési praktikák:

A holland kakaópor semgeles, míg a természetes kakaópor savas kémhatású, így a következőképpen érdemes kombinálni az egyes adalékanyagokkal.

Sütőpor - holland kakaó

Szódabikarbóna – természetes kakaópor

Sütőpor és szódabikarbna – a receptnek megfelően a holland és a természetes kakaópor keveréke

Összetevők:                                          

  • 100% holland kakaópor 20-22% zsírtartalommal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

jellege édesitő és kakaó
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1539 kcal/ 368 kcal
Zsír 21,0 g
amelyből telített zsírsavak 13,0 g
Szénhidrát 8,9 g
amelyből cukrok* 0,6 g
Rost 23,7 g
Fehérje 20,0 g
1,7 g
*Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
Allergén figyelmeztetés -
Tárolás száraz, hűvös, helyen
Az oldal tetejére