Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VitalSnack

Rendezés:

VitalSnack Hummus chips joghurtos-zöldfűszeres ízesítéssel 65 g

517 Ft
Utolsó 10 db raktáron

A joghurtos-zöldfűszeres hummus chips 70%-ban organikus és 100%-ban gluténmentes összetevőket tartalmaz. A chips 35%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips. 

   

VitalSnack Hummus chips tengeri sóval 65 g

517 Ft
Utolsó 15 db raktáron

A tengeri sóval fűszerezett hummus chips mindössze 5 összetevőt tartalmaz, ezek 76%-ban tartalmaz organikus alapanyagok. A VitalSnack nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, csak 100%-ban gluténmentes növényi összetevőket. A termék 35%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips. Összetett ételérzékenyeknek és vegánoknak egyaránt ajánlott.

 

VitalSnack Lencse chips édes csili ízű 65 g

517 Ft
Utolsó 16 db raktáron

Az édes csili ízű lencse chips 75%-ban organikus és 100%-ban vegán, gluténmentes összetevőket tartalmaz. A termék 50%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips. Összetett ételérzékenyeknek és vegánoknak egyaránt ajánlott.

   

VitalSnack Lencse chips pizza ízű 65 g

517 Ft
Utolsó 14 db raktáron

A pizza ízű lencse chips 75%-ban organikus és 100%-ban vegán, gluténmentes összetevőket tartalmaz. A termék 50%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips. Összetett ételérzékenyeknek és vegánoknak egyaránt ajánlott.

 

VitalSnack Lencse chips tengeri sóval 65 g

517 Ft
22 db raktáron

A tengeri sóval fűszerezett lencse chips mindössze 6 összetevőt tartalmaz, ezek 81%-ban tartalmaz organikus alapanyagok. A VitalSnack nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, csak 100%-ban gluténmentes növényi összetevőket. A termék 50%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips. Összetett ételérzékenyeknek és vegánoknak egyaránt ajánlott.

VitalSnack Quinoás chips bbq ízű 60 g

517 Ft
Utolsó 3 db raktáron

Sült quinoa burgonya chips barbecue ízzel. 100%-ban gluténmentes összetevőket tartalmaz. A chips 50%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips. 

   

VitalSnack Quinoás chips tejfölös ízű 60 g

517 Ft
Utolsó 15 db raktáron

Sült quinoa burgonya chips creme fraiche ízzel. 100%-ban gluténmentes összetevőket tartalmaz. A chips 50%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips. 

   

Az oldal tetejére