Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tescoma sütési eszközök és segédeszközök

Rendezés:

Tescoma GrandCHEF Olaj tároló edény 0.5 l

7.300 Ft
Kiváló a használt étkezési olaj tisztítására és tárolására, az olaj és a sütés következtében keletkezett apró ételmaradékok elkülönítésére szűrő szolgál. Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA SiliconPRIME kapcsos tészta alátét 50 x 40 cm

10.543 Ft

Remek választás tészták, marcipán, cukrászati bevonóanyagok és egyéb ételek készítéséhez, a pontos mérést mérőskála biztosítja. Az alátét erősen tapad az asztalhoz, a tészta nem ragad hozzá, sodrás után pedig tökéletesen sima. Az alátét tökéletesen összerakható, használat után elég összecsavarni és a kapoccsal összekapcsolni. Ezenkívül,  forró edények és sütőlapok alá alátétként is használható, 230 °C-ig hőálló. Alkalmas mosogatógépbe. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA SiliconPRIME sütőalátét 40 x 30 cm, mély sütőedénybe

6.509 Ft
Kiválóan alkalmas húsok, burgonya, zöldség, felfújtak és has. mély sütőedényben való sütésére, az étel egyenletesen sül, nem ég oda és nem ragad le, a mély sütőedény alja és oldalai is tiszták maradnak. Hőálló szilikonból készült, 230 °C-ig ellenálló. Ismételt használatra ajánlott. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Derelye metélő négy kerékkel

2.362 Ft
A 4 cserélhető kerékkel ellátott derelye metélő kiválóan alkalmas a tészta elvágására egyenes vagy különböző hullámos széllel. Minden típusú alátéthez és formához használható, mivel a derelye metélő azok felületét nem károsítja. Első osztályú ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben tisztítható. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA Szilikon kenőecset

2.723 Ft

Hőálló (220°C) szilikon ecset, mely kitűnően alkalmas forró és hideg, grillezett vagy sült ételek kenegetésére. Markolata ellenálló műanyag. Mosogatógépben mosható. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Tészta nyújtó henger

2.904 Ft

A henger csak az egyik felén van odafogatva, mely a könnyű nyújtást segíti elő egészen a forma széléig. Ellenálló műanyagból és rozsdamentes acélból készült, ne mossa mosgatógépben. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA Rácsos tészta nyújtó henger

3.627 Ft
Speciálisan formázott henger, mely kiválóan alkalmas tésztából való rácsok könnyű elkészítésére. Ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben tisztítható. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Donut készítő mártogatós csipesszel

3.458 Ft
Kiváló eszköz otthoni (amerikai) donut készítésre. A formázó segítségével készítsen donutformákat, majd olajban süsse ki őket, majd a speciális fogóval mártsa csokoládéba. Első osztályú ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben mosható. 3 év garancia. A mártogatásra szánt fogót ne használja az olajban való sütéshez!

Tescoma DELÍCIA Mini kenőlapát

2.362 Ft

Hajlékony kenőlapát, mely tökéletesen alkalmas krémek elsimítására, sült tészták és hasonlók díszítésére. Első osztályú rozsdamentes acélból készült, a nyele ellenálló műanyagból, mosogatógépben tisztítható. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA Palacsinta forgató hengerrel

2.758 Ft

Kiváló palacsinta készítéséhez, a segédeszköz által a tészta egyenletesen vihető fel a serpenyőre. Első osztályú nejlonból készült (210 °C-ig hőálló), mosogatógépben mosható. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Zsemlepecsét, császárzsemle

1.751 Ft

Kiváló eredeti formájú házi zsemlék és édes cipók készítésére. Nyomjon mély mintát a cipótésztába a forma segítségével, majd a tésztát süsse meg. Első osztályú, ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben való használatra alkalmas. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA Zsemlepecsét, fonott kalács

1.808 Ft

Kiváló eredeti formájú házi zsemlék készítésére. A forma segítségével nyomjon a cipókba mély mintát, majd a tésztát süsse meg. Első osztályú ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben való tisztításra alkalmas. A csomagolás recepteket tartalmaz. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA Muffin lyukasztó, 2db

2.362 Ft
Kiválóan alkalmas töltött házi muffinok könnyű elkészítéséhez. Első osztályú ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben mosható. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA Tojásfehérje elválasztó

1.492 Ft

Kiválóan alkalmas a fehérje könnyű elválasztására. Az elválasztót helyezze a bögre vagy tál szélére, majd annak élén törje fel a tojást. A sárgája az elválasztóban marad, a fehérje lefolyik a nyíláson keresztül az edénybe. Első osztályú ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben tisztítható. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Vízfürdős melegítő edény

4.651 Ft
Kiváló vízfürdős ételek készítésére - csokoládés öntetek, krémek, felolvasztott vaj, csokoládé, stb., a vízfürdőben készített ételek nem égnek oda. Helyezze a tálat a vízfürdőbe a felolvasztott alapanyaggal 14-18 cm átmérőjű serpenyőre enyhén forrásban lévő vízzel töltve kb. 3 cm-rel a szegély alatt. Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben való tisztításra alkalmas. 3 év garancia.  

Tescoma DELÍCIA Nyújtófa kaucsukfából ø 6 cm, 25 cm

6.317 Ft
Erősen ellenálló és kemény brazíliai kaucsukfából (Hevea brasiliensis) készült. Használat után mossa el és rögtön szárítsa meg, ne tisztítsa mosogatógépben. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Rozsdamentes acél habverő 20 cm

2.368 Ft

Ellenálló fémből készült, kiválóan alkalmas habaráshoz és hideg illetve meleg ételek készítéséhez. Használat után mossa el és szárítsa meg, mosogatógépben is tisztítható. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA Szilikon kenőlapát 25 cm

2.723 Ft

Minden típusú edényhez megfelel, kiválóan alkalmas tapadásmentes bevonatú edényekhez, melyek felületét nem károsítja. Hőálló szilikonból készült (220°C), a nyele ellenálló műanyagból. Mosogatógépben tisztítható. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA kenőecsetek, 3 db

2.542 Ft

Rugalmas kenőecset, mely kiválóan alkalmas gömbölyű formákban és tálakban való kenésre, kemény kenőecset a felületek egyenletes kenéséhez és fogazott ecset a mázak, kenőkrémek és has. díszítésére.  Első osztályú műanyagból készült, karikával ellátva a felakasztáshoz. Mosogatógépben mosható. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Kézi szita

3.428 Ft

Kiválóan alkalmas liszt és porcukor gyors szitálására. A 2 fedél megkönnyíti a felhasználatlan anyag tárolását. Ellenálló műanyagból készült. Mosogatógépben tisztítható. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA Dekorációs sütemény és torta alátét 36 x 26 cm

4.463 Ft

Kiváló porcukorral, cukorgyönggyel való ízesítéshez és díszítéshez, olvadt csokoládéval való locsoláshoz, stb. A lecsurgó máz, a felesleg cukor stb. a rács alatt marad és nem szennyezi be a konyhabútort. Alkalmas még sütemények és tortaalapok hűtésére. Első osztályú ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben való tisztításra alkalmas. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA Habzsák 35 cm, vászon, 6 db díszítőfejjel

5.164 Ft

Kiválóan alkalmas ételek díszítésére és töltésére. Minőségi nem áteresztő pamut vászonból készült és ellenálló műanyagból. Az első használat előtt és minden egyes használat után belülről mossa el a zsákot és a fejeket is folyó víz alatt, a fejek mosogatógépben tisztíthatóak. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Díszítőfejek 21 db

4.403 Ft
Kiválóan alkalmas ételek díszítésére és töltésére. A készlet 20 darab díszítőfejet, 1 töltőfejet, tisztító kefét és 2 adaptert tartalmaz, a fejek számokkal vannak megjelölve a könnyű eligazodás érdekében. Ellenálló műanyagból készültek, tisztítsa a mellékelt kefével, mosogatógépben tisztítható. 3 év garancia. Használható műanyag, vászon és elasztikus DELÍCIA habzsákkal, minden méretben. 

Tescoma DELÍCIA Tésztanyomó/díszítő

6.017 Ft

Kiválóan alkalmas édes és sós kekszek készítésére, torták, sütemények, szendvicsek, hidegtálak és has. díszítésére. 10 db préselő gyűrűvel és 4 díszítőfejjel. Elsőosztályú műanyagból készült, mosogatógépbe alkalmas. 3 év garancia. A használati útmutató és a receptek a csomagolásban találhatók. 

Tescoma DELÍCIA Tortaalátétek, 3 db

2.586 Ft

Kiválóan alkalmas a torták könnyű mozgatására a töltelékek szétkenésénél, az öntetek felvitelénél és a díszítésnél. Védőalátétként is szolgálhat a torta felszeletelésénél az asztalon. Három méretben a 20-30 cm átmérőjű tortákhoz, fogantyúval a könnyű mozgatás érdekében. Ellenálló műanyagból készült. Tisztítsa folyó víz alatt, mosogatógépben mosható. 3 év garancia. Figyelmeztetés: A tökéletesen egyenes alak megőrzése érdekében javasoljuk a mosogatógépben történő tisztítás korlátozását, vagy annak teljes kizárását.

Tescoma DELÍCIA Nyújtófa állítható magassággal, 20 cm

2.633 Ft

Kiválóan alkalmas marcipán vagy más cukrászbevonatok egyenletes elnyújtására, akár 1,5 mm – 3 mm vastagságúra is. A távtartók nélkül klasszikus sodrófának használható. Első osztályú ellenálló műanyagból és szilikonból készült, mosogatógépben tisztítható.
3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Fondant simító, kétrészes

1.706 Ft
Marcipános felületű vagy más cukrászbevonatú torták és sütemények könnyed simítására használható. A fehér simító ideális választás a nagy felületek simítására, a sárga kivehető simítót a tagolt felületekre használjuk. Mosogatógépben tisztítható. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Dekorációs eszközök, 6 db

3.428 Ft
Kiválóan alkalmas eredeti cukrász díszítések és stílusos torta ill. sült tészta díszítések készítésére, marcipánnal vagy cukrász anyaggal bevonva. Első osztályú műanyagból készült. Az eszköz mosogatógépben tisztítható, a tokot viszont ne tegye mosogatógépbe. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Pudingformák, 4 db

3.627 Ft

Kiválóan alkalmas stílusosan formált pudingok, panna cotta, túrós és gyümölcszselé készítéséhez. Első osztályú ellenálló műanyagból készült, hűtőben is tárolható, mosogatógépben mosható. A receptek a csomagolás részét képezik. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA Mini muffinpapír ø 4 cm, 100 db, karácsonyi

700 Ft
Kiválóan alkalmas mini muffinok és apró édességek sütésére és felszolgálására. 

Tescoma DELÍCIA Muffinpapír ø 6 cm, 60 db, kávéhoz

1.198 Ft
Kiválóan alkalmas muffinok sütésére és felszolgálására. 

Tescoma DELÍCIA Muffinpapír ø 6 cm, 60 db, karácsonyi

1.198 Ft

Kiválóan alkalmas muffinok sütésére és felszolgálására.

Tescoma DELÍCIA Muffinpapír ø 6 cm, 60 db, tavaszi

1.198 Ft
Kiválóan alkalmas mini muffinok és apró édességek sütésére és felszolgálására. 

Tescoma DELÍCIA Muffinpapír ø 6.0 cm, 100 db, színes

911 Ft
Kiválóan alkalmas muffinok sütésére és felszolgálására.

Tescoma DELÍCIA Szilikon kosárka forma ø 7 cm, 6 db

3.085 Ft

Első osztályú hőálló szilikonból készült, -40°C -tól +230°C -ig ellenálló. A kosárkák nem égnek oda és az ételeket könnyű kifordítani belőlük. Ismételt sütésre alkalmasak, mindenféle típusú sütőben, beleértve a mikrohullámú sütőt is, hűtőszekrényben, fagyasztóban egyaránt használhatóak, mosogatógépben tisztíthatóak. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA Díszítő sablonok, 6 db

3.051 Ft
Sablonok karácsonyi, húsvéti, Valentin napi, születésnapi, tavaszi motívumokkal, kiválóan alkalmasak torták és más kör alakú sütemények porcukorral, kakaóval, fahéjjal stb. való díszítésére. Ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben tisztítható. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Rögzítő mágnes sütőpapírhoz, 4 db-os készlet

1.898 Ft
Hőálló mágnesek szilikon fogantyúval, a sütőpapírt a fém tepsihez fogatják a sütemények és has. könnyű elhelyezése érdekében. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Sütőfólia 40 x 36 cm

3.639 Ft
Kiválóan alkalmas, mint kétoldalú alátét minden jellegű sütőformába. Az így elkészített ételek nem ragadnak le, nem ragacsosak és a sütéshez nem kell zsiradékot használni. Első osztályú, tűzálló anyagból készült, minőségi bevonattal. Többszöri felhasználásra alkalmas 260°C-ig tűzálló, minden jellegű sütőbe alkalmas, még mikrohullámú sütőben is alkalmazható, mosogatógépben tisztítható. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA sütőpapír

972 Ft

Kiváló az ételek egészséges sütéséhez, étkezési zsiradékok használata nélkül, a formákat nem kell megkenni, tiszták maradnak. A papír egyik oldala sem ragad, az ételek nem tapadnak rá. Minden típusú sütőbe alkalmas, beleértve a mikrohullámú sütőt is, 220°C- ig ellenálló. Ne használja grillezéshez. 

Tescoma DELÍCIA Sütőzacskó

1.107 Ft
Kiválóan alkalmas hús, baromfi, hal és has. egészséges sütésére zsiradék használata nélkül, az ételek sütés után szaftosak maradnak. A tepsit nem kell kikenni, így az tiszta marad. Vágja a sütőzacskót megfelelő méretűre, helyezze bele az ételt, majd zárja le a mellékelt kapcsokkal. A ropogós kéreg érdekében készre sütés előtt vágja fel a fóliát. 220 °C-ig hőálló, minden típusú sütőben használható, még mikrohullámú sütőben is.

Tescoma DELÍCIA Hűtőtálca alacsony fedővel ø 34 cm

9.198 Ft
Kiválóan alkalmas torták, desszertek, falatkák, szendvicsek, gyümölcs és has. szállítására és tálalására forró nyarakon, a hűtőbetétnek köszönhetően az ételek tovább frissek maradnak. Első osztályú ellenálló műanyagból készült, az alátét és a fedő mosogatógépben is mosható, a hűtőbetétet ne tisztítsa mosogatógépben. 3 év garancia. 

Tescoma DELÍCIA Töltött táska és tészta készítő forma, 4 db

3.819 Ft
Kiválóan alkalmas édes valamint sós, sült és főtt töltött táskák és tészták elkészítéséhez. Ellenálló műanyagból készült, mosogatóban való tisztításra alkalmas. 3 év garancia.
Az oldal tetejére