Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dydex

Rendezés:

Dydex Apiimmun, 60 db kapszula

8.469 Ft

Liofilizált méhpempő (6% 10-HDA), Pecsétviaszgomba kivonattal, Magas hatóanyagtartalommal

A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás, egy víztelenítési eljárás, mely az élelmiszerek hosszú idejű eltarthatóságát tudja biztosítani. Ezzel a módszerrel őrizhető meg leginkább a hőre érzékeny anyagok biológiai aktivitása. Az eljárás során a szárazanyag veszteség nagyon kicsi, az eljárás a termék anyagi jellegét és tulajdonságait alig változtatja meg, így a hasznos összetevők mind benne maradnak a termékben. A liofilizálás egy kíméletes és bevett eljárás a méhpempő tartósítására. 1kg friss méhpempő felhasználásával kb. 40dkg liofilizált méhpempő állítható elő.

A pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum) jelentősége nem kérdéses. Kelet-Ázsiában gyógyszerként alkalmazzák. A gyógyászati alkalmazások célja az immunrendszer és a máj erősítése és az anyagcsere-folyamatok felgyorsítása.  A gyógyászatban erősítőszerként és gyógyszerként való gyakori felhasználásán alapszik az, hogy a pecsétviaszgombát kultúrnövényként is termesztik. A kínai elnevezés – Ling Zhi – „szellemnövényt” jelent. Kínában úgy is tekintenek rá, mint a „gyógynövények királyára” és a hagyományos kínai orvoslásban gyógygombaként és erősítőszerként használatos.

Adagolás:
Felnőtteknek naponta, 2 kapszulát bő folyadékkal lenyelni.

Dydex Apimulti, 60 db tabletta

6.757 Ft

Méhpempő tartalmú, MULTIVITAMIN, Ásványi anyagokkal, Magas hatóanyagtartalommal.  26 hatóanyag együttes hatása, melyekre a szervezetünknek mindennap szüksége van!

Adagolás:
Felnőtteknek naponta, 2×1 tablettát bő folyadékkal lenyelni.

Dydex Apiroyal, 60 db kapszula

9.554 Ft

Liofilizált méhpempő (6% 10-HDA), C-vitaminnal, Magas hatóanyagtartalommal.

A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás, egy víztelenítési eljárás, mely az élelmiszerek hosszú idejű eltarthatóságát tudja biztosítani. Ezzel a módszerrel őrizhető meg leginkább a hőre érzékeny anyagok biológiai aktivitása. Az eljárás során a szárazanyag veszteség nagyon kicsi, az eljárás a termék anyagi jellegét és tulajdonságait alig változtatja meg, így a hasznos összetevők mind benne maradnak a termékben. A liofilizálás egy kíméletes és bevett eljárás a méhpempő tartósítására. 1kg friss méhpempő felhasználásával kb. 40dkg liofilizált méhpempő állítható elő.

Adagolás:

Felnőtteknek naponta, 2 kapszulát bő folyadékkal lenyelni.

Az oldal tetejére