Abonett
Abonett Natúr Extrudált Kenyér 100 g
A teljes gabonaszem felhasználsával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló kenyér alternatíva és alapja a legkülönbözőbb feltéteknek.
Abonett Rozsos Extrudált Kenyér 100 g
A teljes gabonaszem felhasználsával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló kenyér alternatíva és alapja a legkülönbözőbb feltéteknek.
Abonett Korpával Extrudált Kenyér 100 g
A teljes gabonaszem felhasználsával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló kenyér alternatíva és alapja a legkülönbözőbb feltéteknek.
Abonett Pizzás Extrudált Kenyér 100 g
A teljes gabonaszem felhasználsával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló kenyér alternatíva és alapja a legkülönbözőbb feltéteknek.
Abonett Búzacsírával Extrudált Kenyér 100 g
A teljes gabonaszem felhasználsával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló kenyér alternatíva és alapja a legkülönbözőbb feltéteknek.
Abonett Zabbal extrudált kenyér 100 g
A teljes gabonaszem felhasználsával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló kenyér alternatíva és alapja a legkülönbözőbb feltéteknek.
Abonett Gluténmentes extrudált kenyér, zöldségekkel 100 g
A termék szavatossága: 2023.10.24.
Aflatoxin tartalma határértéken belüli.
Abonett Bio Tönkölybúzával Extrudált Kenyér 100 g
Bio teljes gabonaszem felhasználsával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló kenyér alternatíva és alapja a legkülönbözőbb feltéteknek.
Abonett gluténmentes szendvics, sajtos-snidlinges 26 g
Sajtos-snidlinges krémmel töltött szendvics gluténmentes összetevőkből, 3-féle gabonával.
Abonett Gluténmentes szendvics, epres 26 g
Szavatosság: 2022.12.06.
Eper krémmel töltött szendvics gluténmentes összetevőkből hozzáadott cukor nélkül.
Abonett Gluténmentes szendvics, tökmagkrémes 26 g
Tökmagkrémmel töltött szendvics gluténmentes összetevőkből, 3-féle gabonával.
Abonett Gluténmentes szendvics, törökmogyorós 26 g
Törökmogyorós krémmel töltött szendvics gluténmentes összetevőkből, édesítőszerrel.