Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Adalékanyagoktól mentes
- Durva szemű
- Jellegzetes sötétszürke színű, egy kis rózsaszín árnyalattal
- Tojásos, füstös ízvilágú
Honnan bányásszák?
A Himalája hegyei mellett lévő ázsiai országokban már jóval korábban, pár száz évvel ezelőtt is ismerték a fekete sót, és használata elsősorban ételek ízesítésére terjedt ki. Az indiai fekete sót Észak-India és Pakisztán természetes vulkanikus bányáiból nyerik ki.
Felhasználása: Vegetáriánusok egyik kedvelt só fajtája. Különösen alkalmas kész ételek utólagos sózására. A fekete só leginkább az olajban, ghíben sült ételekben és az ízletes salátákban található meg.
Összetevők:
- 100% fekete só
Származási hely: Pakisztán
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 0,0 kJ / 0,0 kcal |
Zsír | 0,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,0 g |
Szénhidrát | 0,0 g |
amelyből cukrok* | 0,0 g |
Rost | 0,0 g |
Fehérje | 0,0 g |
Só | 99,5 g |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen. |