Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Bio
- Vegán
- Allergénmentes
Felhasználás: A barna lencse fogyasztásának legelterjedtebb módja a leves vagy a főzelék, de ennél sokkal több lehetőség rejlik benne. Készülhet belőle fasírt, tölteték, szendvicskrém és saláta.
Elkészítés:
A lencsét főzés előtt 4-5 órával vagy egész éjszakára áztassuk be. Főzési ideje még így is legalább 30-40 perc.
Sót csak a főzés vége fele adjunk a lencséhez, mert megnyúlik a főzési ideje. A fűszerek közül jól illik hozzá a mustár, babérlevél, oregánó, rozmaring, bazsalikom.
Összetevők:
- 100% barna lencse*
*Ellenőrzött Ökolgóiai Gazdálkodásból
Az ellenőrzést végezte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
Származási hely: Törökország
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Paraméterek
Átlagos tápanyagértékek 100 g termékben | |
Energia | 1664 kJ / 398 kcal |
Zsír | 1,5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,0 g |
Szénhidrát | 74,2 g |
amelyből cukrok* | 1,1 g |
Fehérje | 22,0 g |
Só | 0,0 g |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
*Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. | |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen tárolandó! |